Massage

Kom voor een ontspanningsmassage naar Studio Sama in Ermelo. Door een aandachtige manier van masseren word je uitgenodigd je lichaam bewust te voelen. Ook een massage draagt bij aan meer balans tussen spanning en ontspanning en tussen lichaam en geest. Voor de massage is er ruimte om te vertellen hoe het met je gaat en waar je behoefte aan hebt en welk(e) lichaamsgebied(en) gemasseerd mogen worden; nek/schouders/rugDoor een aandachtige manier van masseren word je uitgenodigd je lichaam bewust te voelen. Kies voor een ontspannings- of activerende massage bij Studio Sama. of armen/handen of benen/voeten.

Bij een massagebehandeling van 45 minuten wordt één lichaamsgebied gemasseerd (massage duurt ca. 35 min). En twee lichaamsgebieden bij een massagebehandeling van 75 minuten (massage duurt ca. 60 min).

Na de massage krijg je rustig de tijd om weer te ‘landen’. Met een glaasje water is er gelegenheid om te vertellen hoe je de massage hebt ervaren. Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van natuurlijke oliën.

De massages worden gegeven in een sfeervolle en warme studio (bekijk sfeerimpressie). Lees hier tips en praktische informatie voor een massage.

Bekijk hieronder een filmpje over een ontspanningsmassage bij Studio Sama.