Donderdag 7 september: laatste SUP yogales bij Telstar Surfclub

      Reacties uitgeschakeld voor Donderdag 7 september: laatste SUP yogales bij Telstar Surfclub

Een yogales met een extra uitdaging? Wat dacht je van SUP yoga op het water! Op donderdag 7 september is de laatste van de drie SUP yogalessen deze zomer bij Telstar Surfclub in Ermelo. De les is van 18.30 tot 19.45 uur.

SUP yoga is een uitdagende yogales op een Stand Up Paddle board, een groot en breed surfboard. Na een korte introductie om te wennen aan het board merk je gauw genoeg dat je comfortabel op het board kunt liggen, zitten, staan en bewegen. Op het water worden de yoga-oefeningen gedaan. Dat geeft een extra dimensie; balans vinden op het water en het vrije gevoel van het water. De eindontspanning doen we liggend op onze rug dobberend op het water. Ontspannen!

De yogales wordt gegeven op ondiep water en de SUP boarden worden vastgelegd aan een waterlijn zodat je niet kunt afdrijven. Draag gemakkelijk zittende kleding die nat mag worden. Het is mogelijk een wetsuite te gebruiken van Telstar. Yoga beoefen je met eigen wijsheid en vanuit je eigen mogelijkheden. Het is niet prestatiegericht.

Doe mee!
Meld je aan voor de yogales via de volgende link naar de website van Telstar Surfclub. Betaling gebeurt online via Ideal na inschrijving. Minimaal aantal deelnemers is 5 en maximaal 15. De yogales gaat door bij droog weer.
Draag kleding waarin je gemakkelijk kunt bewegen, die nat mogen worden en snel weer drogen, bijvoorbeeld sneldrogende sportkleding. Bij minder warm weer eventueel een vest/trui meenemen voor de eindontspanning.

Waar en wanneer?
LocatieTelstar Surfclub, Palmbosweg 36 in Ermelo. Goed per fiets bereikbaar. Voldoende betaald parkeergelegenheid (let op: alleen pinnen mogelijk) of gratis parkeren voor de slagbomen (parkeerplaats bij winkel Telstarsurf naast de McDonald’s, ca. 10 min lopen).
Kosten: €20,00 voor gebruik van SUP-board, zo nodig gebruik van wetsuite en deelname yogales (na een korte introductie een les van ruim 60 min).
Lessen op:
donderdag 13 juli van 19.00 tot 20.15 uur
– zaterdag 26 augustus van 10.30 tot 11.45 uur
– donderdag 7 september van 18.30 tot 19.45 uur

Inschrijven via: Telstar Surfclub