Zaterdag 16 september: Walk & Yoga bij kasteel de Essenburgh

      Reacties uitgeschakeld voor Zaterdag 16 september: Walk & Yoga bij kasteel de Essenburgh

Walk & Yoga bij kasteel de Essenburgh Een ochtend de tijd aan jezelf. Middenin de natuur. Yoga, blotevoetenwandeling en een gezonde lunch. Je bent van harte welkom bij de Walk & Yoga op zaterdag 16 september bij kasteel de Essenburgh in Hierden (Harderwijk). Deze ‘mini-retraite’ wordt samen georganiseerd met Allineke Schipper van Walk&More.

Tussen 9.30 en 9.45 uur wordt je ontvangen op het prachtige landgoed van kasteel de Essenburgh. In de kasteeltuinen rollen we om 10.00 uur de matjes uit voor een fijne yogales. Laat het stiller worden in je hoofd, kom in contact met je lichaam en ervaar de ontspanning. Na de les omstreeks 11.15 uur lopen we op blote voeten door de prachtige omgeving van het kasteel. Voel de verkoelende aarde en het zachte mos onder je voeten. En het tintelen tot in je tenen in het verfrissende water van de Hierdense beek. Op blote voeten ervaar je nog intenser de natuur om je heen.

Bij terugkomst rond 12.30 uur staat op het sfeervolle terras van het kasteel een lunch klaar. Gezond én lekker met koffie of thee en verse jus d’orange! Om 13.00/13.30 uur eindigt het programma.

Ga je mee?
Aanmelden voor de Walk & Yoga bij kasteel de Essenburgh kan via info@studiosama.nl of tel. 06 81 32 88 39.

Minimaal aantal deelnemers is 10 en maximaal 14. De yogales en de lunch worden bij regen binnen in het kasteel verzorgd. Er zijn yogamatjes en dekentjes aanwezig. Neem voor de eindontspanning tijdens de yogales eventueel een warm vest en sokken mee. De wandeling mag natuurlijk ook met wandelschoenen aan gelopen worden.

foto bron: www.essenburgh.com

De Walk & Yoga wordt georganiseerd bij kasteel de Essenburgh, Zuiderzeestraatweg  199, Hierden (Harderwijk). Goed per fiets bereikbaar. Voldoende gratis parkeergelegenheid.

De kosten voor de Walk & Yoga inclusief lunch bedragen €30,00.