Adembegeleiding

Bij Studio Sama kun je terecht voor adembegeleiding. Ademen is zo gewoon dat we er meestal niet bij nadenken. Het gaat vanzelf, onbewust. Totdat je merkt dat het ademen onprettig voelt.

De adem gaat mee in de toestand van hoe je je voelt en hoe je denkt. In momenten van ontspanning is de adem rustig en diep. Bij spanning wordt de adem snel en oppervlakkig. Het leven kent zowel spanning als ontspanning. Maar soms kan het zijn dat we niet (meer) vanzelfsprekend weten ontspannen te ademen. Adembegeleiding helpt je daarbij.

Bij adembegeleiding worden individueel ademoefeningen gedaan en help ik met mijn handen het natuurlijke ademen weer te herkennen en stimuleren. De adeAdembegeleiding helpt om ruimte te maken in het lichaam en rust te geven in het hoofd. Het geeft ontspanning of kan je juist meer vitaliteit geven.m maakt ruimte in het lichaam, geeft rust in het hoofd, laat je ontspannen of kan je juist meer vitaliteit geven. De adem verbindt je met jezelf en met het leven.

Adembegeleiding helpt onder andere bij:
– vastgezette spanning in het lichaam
– slapeloosheid
– hoge bloeddruk
– kortademigheid
– stressklachten
– hyperventilatie
– spijsverteringsklachten

Het dragen van soepele kleding tijdens adembegeleiding wordt aangeraden. Graag een grote handdoek of laken meenemen voor op de mat. Lees hier meer tips en praktische informatie. De sessies worden gegeven in de sfeervolle en comfortabele studio (bekijk sfeerimpressie).

Bekijk hieronder een filmpje over adembegeleiding bij Studio Sama.