Gratis proefles yoga en Pilates tijdens beweegbeurs Ermelo West

      Reacties uitgeschakeld voor Gratis proefles yoga en Pilates tijdens beweegbeurs Ermelo West

Op dinsdag 28 mei organiseert de wijkvereniging Ermelo West een beweegbeurs op de parkeerplaats van de Westerkerk. Een buurtsportcoach geeft informatie over het belang van bewegen en gezonde voeding. En je kunt verschillende gratis proeflessen meedoen!

Van 11.00 tot 11.30 uur kun je meedoen met een Hatha yogales. Er worden oefeningen gedaan die zorgen voor een soepel en veerkrachtig lichaam. Door het doen van bewuste oefeningen en de aandacht voor de adem, kom je meer in contact met je lichaam en voel je je kalmer en meer ontspannen. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga, je oefent met eigen wijsheid en niet prestatiegericht. Yoga is geschikt voor alle leeftijden.

Tijdens het avondprogramma is er van 18.30 tot 19.00 uur een gratis proefles Pilates. Met Pilates doe je vriendelijke en doeltreffende oefeningen voor meer kracht, lenigheid en balans. Door Pilates voel je je soepeler, ga je makkelijker bewegen en heb je minder kans op blessures. Je wordt je meer bewust van je lichaam, waardoor je een beter lichaamshouding krijgt. Yoga is prettig voor iedereen: jong, ouder, man en vrouw.

Voldoende beweging en gezonde voeding helpen om vitaal te blijven. En door samen in de wijk te bewegen ontstaat er meer verbinding tussen de inwoners van de wijk. Bekijk op de pagina van de wijkvereniging het volledige programma van de beweegbeurs.