Groepslessen hatha yoga online en buiten in de tuin

      Reacties uitgeschakeld voor Groepslessen hatha yoga online en buiten in de tuin

Naar verwachting kunnen de groepslessen yoga pas na de zomer weer in de studio plaats vinden. Tot die tijd gaan de groepslessen hatha yoga en zwangerschapsyoga online door! Je bent van harte welkom. Bij mooi weer kunnen er ook groepslessen yoga en zwangerschapsyoga gegeven worden in de tuin achter de studio.

Er geldt een aangepast lesrooster voor de online yogalessen. Je kunt meedoen op:

  • dinsdag om 20.15 uur
  • woensdag om 9.15 uur
  • woensdag om 20.00 uur
  • donderdag om 20.30 uur

Thuis yogales doen
Om thuis mee te doen met de les maak je verbinding via het programma Zoom (een soort Skype). Dit kan via een smartphone, tablet, laptop of vaste computer. Als deelnemers zie en hoor je elkaar niet.

Afspraken en maatregelen: yogales in de tuin
De lessen die buiten gegeven worden, kun je vinden in het online systeem momoyoga. De lestijden hiervoor kunnen per week verschillen en zijn afhankelijk van de weersvoorspellingen. Je kunt alleen meedoen met de les door vooraf in te schrijven via momoyoga. Er is plek voor maximaal 7 deelnemers.

Wanneer mag je niet meedoen?
Bij (milde) verkoudheidsklachten en/of koorts bij jezelf of je huisgenoten kun je niet deelnemen met de les. Meld je op tijd af via momoyoga.

Welke voorbereiding tref je thuis?
Er is geen mogelijkheid om je in de studio om te kleden. Maak zoveel mogelijk thuis gebruik van het toilet. Was je handen thuis voor en na de les. Neem een grote handdoek mee die de hele yogamat kan bedekken of neem een eigen yogamat mee. Ik leg in de tuin yogamatten klaar, het is niet de bedoeling dat je de matten van de studio verplaatst. Leg je handdoek of mat over de mat heen. Na iedere les maak ik de matten van de studio schoon. Wil je gebruik maken van een kussen of dekentje, bijvoorbeeld tijdens de eindontspanning? Neem dit dan zelf mee.

Voor de les begint
Kom op tijd, 10 minuten voordat de les begint ben je welkom. Kom graag op de fiets! Je kunt de fiets voor de studio in de stalling zetten. Deelnemers die met de auto komen, kunnen parkeren op de openbare parkeerplaats van de school aan het einde van de straat (100 meter). Let op elkaar en houd voldoende afstand. Wacht bijvoorbeeld even voordat je de fiets in de stalling zet totdat een ander wegloopt.
Via het zijpad langs de studio loop je naar de achtertuin, het hek staat open.

Tijdens en na de les
We houden ons natuurlijk aan de rivm-richtlijnen, waaronder geen handenschudden en 1,5 meter afstand houden. Na de les blijf je niet rond de studio hangen. Mochten er meerdere lessen na elkaar zijn, dan zorg ik dat er voldoende tijd tussen de lessen is om te wisselen.

Gezond voor lichaam en geest
Het doen van yoga-, adem- en ontspanningsoefeningen dragen bij aan een gezond lichaam en een gezonde geest. Door ontspanning kan het lichaam herstellen van stress, het wordt kalmer in je hoofd en het helpt je te kunnen concentreren op dat wat je te doen hebt. Yoga helpt je om naar binnen te keren, wat rust en vertrouwen geeft. Samen op vaste tijden in de week samen online verbinden helpt je om je yogabeoefening voort te zetten. Lees meer informatie over de hatha yogalessen bij Studio Sama.

Betaal 1 les per week en doe er meerdere mee
Zo lang de online lessen zijn, geldt dat je per losse les hetzelfde tarief betaalt dat gehanteerd wordt als je een leskaart hebt. Je betaalt dan €9,- per les. Je mag gerust meerdere online lessen in een week meedoen, je betaalt dan voor 1 les. Dit geldt niet voor de yogales buiten. Het tarief voor een buitenles bedraagt €9,- per les. Wil je daarnaast nog meedoen met een online yogales, dan betaal je hier los voor. Je kunt dan wel nog 2 online lessen meedoen en je betaalt voor 1 online les. Alle lessen worden geboekt via momoyoga en de betaling gaat online via iDeal.

Wil je meedoen met een groepsles hatha yoga? Je ben van harte welkom! Stuur mij graag een e-mail.