Kinderyoga

Ga je mee op yoga-avontuur?! Kinderyoga is een speelse en creatieve manier om adem, lichaam en zintuigen te ontdekken en te gebruiken. We doen yogaspelletjes, verhalen, yogahoudingen, ontspanning en zijn creatief bezig. Kinderyoga helpt om lekker in je vel te zitten, lekker te bewegen, makkelijk te ontspannen, te voelen en wat minder in je hoofd bezig te zijn.

Bij kinderyoga is veel meer mogelijk dan alleen de houdingen, zonder daarbij het wezenlijke van yoga uit het oog te verliezen. De traditionele yogahoudingen worden gecombineerd met simpele massage op de kleding, spelletjes, tekenen… 

De kinderen zijn op een plezierige manier met hun lichaam en geest bezig, zonder enige competitiedrang. Iedereen doet wat hij/zij kan. “Niets moet, alles mag”, maar steeds met respect voor jezelf en de ander. Zo is yoga geschikt voor alle kinderen. De oefeningen zijn eenvoudig en aangenaam, je vertrouwt op je eigen gevoel en ervaring. Ontdekken is het uitgangspunt!

Eén keer per maand is er een yogales voor kinderen van 5 tot en met ongeveer 9 jaar. Het volgende lesblok bestaande uit 4 lessen is vanaf september tot en met december 2020. De lessen zijn op woensdagen van 15.30 tot 16.30 uur. In het schema hiernaast zie je de data.

Ook is het mogelijk om een kinderyogales ‘op maat’ te organiseren. Bijvoorbeeld met een groepje kleuters als verjaardagsfeestje. Of een speelse yogales op een kinderdagverblijf of school. Een familie yogales. Noem maar op.. Neem voor informatie of een aanvraag contact met mij op.