Diep ontspannen met yoga en een klankschaalsessie op maandag 26 november

      Reacties uitgeschakeld voor Diep ontspannen met yoga en een klankschaalsessie op maandag 26 november

Op maandag 26 november ben je van harte welkom in Studio Sama voor een bijzondere avond yoga gevolgd door een klankschaalsessie. Voel hoe je in balans komt en dieper ontspant. 

Om 20.00 uur beginnen we met een yogales en word je langzaam meegenomen naar de eindontspanning. Liggend op de rug, dieper los laten.. ontspannen. In die ontspanning mag je luisteren naar de klanken van de verschillende klankschalen. Ditsy van Beek verzorgt de klankschaalsessie.

Kom in balans
Elke klankschaal geeft een ander geluid. Elk geluid voelt anders. De klanken zorgen voor trillingen die tot diep in het lichaam doordringen. Door het geluid en de trillingen van de klankschalen resoneert het lichaam mee. Daardoor ontspan je en heelt het lichaam zich. Je komt zo weer in balans.

Stilte in jezelf
Klankschalen worden al jarenlang wereldwijd gebruikt om te ontspannen en mediteren. Bijzonder van klankschalen is namelijk dat ze stilte geven. Juist door de klank en trilling voel je rust en stilte. De stilte in jezelf.

Na de klankschaalsessie omstreeks 21.30 uur sluiten we de avond af met een kopje thee.

Er is plek voor maximaal 8 deelnemers. De kosten voor de yoga en klankschaalsessie bedragen €15,00. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@studiosama.nl.