Vanaf 11 mei van harte welkom voor een massage of individuele afspraak

      Reacties uitgeschakeld voor Vanaf 11 mei van harte welkom voor een massage of individuele afspraak

Goed nieuws, waar jij en ik blij van worden! Vanaf maandag 11 mei ben je weer van harte welkom voor een massage bij Studio Sama! Bijvoorbeeld een zwangerschapsmassage of ontspannende oliemassage. Bekijk op de pagina massages alle mogelijkheden! Ook is het mogelijk om een privéles yoga of ademsessie in de studio te volgen.

Afspraken en maatregelen
Massages en individuele sessies zijn alleen mogelijk op afspraak. Voor de afspraak hebben we contact en hoor ik graag of je in goede gezondheid bent. Bij verkoudheid (loopneus, keelpijn, hoesten, benauwdheid) of verhoging/koorts wordt de afspraak verplaatst. Voor een afspraak was graag je handen. Kom je voor een yogales of ademsessie, neem dan een eigen yogamat of een extra grote handdoek mee die de hele yogamat bedekt. Kom je voor een massage, dan wil ik je vragen voor de afspraak te douchen.

Kom graag op het afgesproken tijdstip naar de studio (maximaal 5 minuten eerder). Ik zal de deur voor je open doen. Ik zorg voor extra hygiënemaatregelen in de studio door de ruimte extra schoon te houden en te luchten. Verder volgen we natuurlijk het advies van het RIVM, onder andere geen handen schudden en – natuurlijk met uitzondering van de massages – waar mogelijk is 1,5 meter afstand houden. Zo mogelijk maak thuis gebruik van het toilet. En na de afspraak ontvang je per e-mail een factuur die je via iDeal kunt voldoen.

Groepslessen
Naar verwachting kunnen de groepslessen yoga pas na de zomer weer in de studio plaats vinden. Tot die tijd zijn de groepslessen hatha yoga en zwangerschapsyoga online. Ik geloof namelijk dat yoga-oefeningen, ademoefeningen en ontspanning bijdragen aan een gezond lichaam en een gezonde geest. En dat gezamenlijke op vaste tijden in de week je helpen om je yogabeoefening voort te zetten. De yogalessen voor kinderen gaan vooralsnog niet door. Wel overweeg ik om een yogales voor kinderen buiten te organiseren. Bekijk het aangepaste lesrooster voor de online groepslessen.

Hopelijk graag tot ziens, tot gauw!