Yoga voor ouder & kind

Samen met je kindje yoga doen? Doe mee met de yogalessen voor ouder & kind bij Studio Sama in Ermelo. Op een speelse en creatieve manier de adem, het lichaam en de zintuigen ontdekken en gebruiken. Lekker bewegen, samen plezier maken, creatief bezig zijn en.. ontspannen met verhaaltjes, muziek en massages op kleding.

Yoga helpt jou en je kindje om lekker in je vel te zitten, makkelijk te ontspannen, te voelen en wat minder in je hoofd bezig te zijn. En het is ontzettend leuk en fijn om zo samen bezig te zijn!

Samen met je kind zijn jullie op een plezierige manier bezig met lichaam en geest, zonder enige competitiedrang. Iedereen doet wat hij/zij kan. “Niets moet, alles mag”, maar steeds met respect voor jezelf en de ander. Zo is yoga geschikt voor alle kinderen. De oefeningen zijn eenvoudig en aangenaam, je vertrouwt op je eigen gevoel en ervaring. Ontdekken is het uitgangspunt!

Eén keer per maand is er een yogales voor (groot)ouder & kinderen van 3 tot en met ongeveer 5 jaar. Het eerste lesblok bestaande uit 5 lessen is vanaf februari tot en met juni 2020. De lessen zijn op woensdagen van 15.30 tot 16.30 uur. In het schema hiernaast zie je de data.

Ook is het mogelijk om een kinderyogales ‘op maat’ te organiseren. Bijvoorbeeld met een groepje kleuters als verjaardagsfeestje. Of een speelse yogales op een kinderdagverblijf of school. Een familie yogales. Noem maar op.. Neem voor informatie of een aanvraag contact met mij op.