Pilates

Bij Studio Sama in Ermelo kun je ook terecht voor Pilates. De lessen worden gegeven door Cobie Kraus van Pilates ErmeloPilates is een fijne trainingsmethode met doeltreffende oefeningen die het lichaam sterker en weerbaarder maakt. Je lenigheid neemt toe, je gaat makkelijker bewegen en hebt minder kans op blessures. Je wordt je meer bewust van het lichaam, waardoor je een beter lichaamshouding krijgt. Binnen een paar weken zal het verschil al merkbaar zijn. Je kan merken dat je bewuster rechtop staat en beter zit.

Je maakt op de mat gebruik van je eigen spierkracht en de zwaartekracht. Hoe zwaar je een oefening maakt is afhankelijk van jouw belastbaarheid. Er worden vaak variaties in de oefeningen aangeboden voor beginners, halfgevorderden en gevorderden. Zo is het een hele effectieve training en zijn de oefeningen voor iedereen veilig en prettig: jong, ouder, man en vrouw.

De groepslessen worden gegeven door Cobie Kraus, ze heeft haar opleiding gedaan bij Fysio Physics en geeft ruim 10 jaar les in Pilates.

Meer informatie over het aanbod, lestijden, tarieven en de docent lees je op www.pilatesermelo.com.