Privéles yoga, meditatie en/of mindfulness

Bij Studio Sama in Ermelo kun je een afspraak maken voor een privéles yoga. Yoga is een individuele beoefening en een persoonlijke ontdekkingstocht. Daarom kan het soms prettig zijn om een individuele les afgestemd op jouw behoeftes te volgen om je eigen yogabeoefening te verdiepen. Een privéles yoga kan gecombineerd worden met het doen van ademoefeningen, adembegeleiding, meditatie en mindfulness-oefeningen.

Volg een privéles yoga afgestemd op jouw behoefte bij Studio Sama in Ermelo

Meditatie en mindfulness
Zonder dat je er van bewust bent kun je veelal leven op de ‘automatische piloot’. Je kunt je gemakkelijk laten meeslepen door het denken, plannen en piekeren. Dit zorgt voor stress. Mediteren geeft je inzicht in je gedachten en gevoelens. En hoe je steeds weer een keuze hebt om ook anders om te gaan met situaties in het leven. Mindfulness gaat over de kunst om met volledige aandacht aanwezig te zijn in het huidige moment. Meditatie en mindfulness zorgen voor rust, helderheid en ontspanning.

De lessen worden gegeven in een sfeervolle en comfortabele studio (bekijk sfeerimpressie). Yogamat, dekentje en kussen zijn aanwezig. Neem zelf een grote handdoek of laken mee voor op de yogamat. Lees hier meer tips en praktische informatie.