Uitdagende en ontspannen SUP yogales op het water op vrijdag 30 augustus

      Reacties uitgeschakeld voor Uitdagende en ontspannen SUP yogales op het water op vrijdag 30 augustus

Ook deze zomer gaan we weer een heerlijke SUP yogales op het water doen! Op vrijdag 30 augustus van 15.30 tot 17.00 uur kun je meedoen met de uitdagende les en ontspannen dobberen op het water. We stappen op in de buurt van Ermelo (Horst of Nulde).

SUP yoga is een uitdagende yogales op een Stand Up Paddle board, een groot en breed surfboard. Na een korte introductie om te wennen aan het board merk je gauw genoeg dat je comfortabel op het board kunt liggen, zitten, staan en bewegen. We suppen eerst naar een beschutte rustige plek. Daar gaan we ca. 60 min. op het water yoga-oefeningen doen. Dat geeft een extra dimensie; balans vinden op het water en het vrije gevoel van het water. De eindontspanning doen we liggend op onze rug dobberend op het water. Ontspannen!

De yogales wordt gegeven op ondiep water en de SUP boarden worden vastgelegd aan een waterlijn zodat je niet kunt afdrijven. Draag kleding waarin je gemakkelijk kunt bewegen, nat mag worden en snel weer droogt, bijvoorbeeld sneldrogende sportkleding. Bij minder warm weer eventueel een vest/trui meenemen voor de eindontspanning. Yoga beoefen je met eigen wijsheid en vanuit je eigen mogelijkheden. Het is niet prestatiegericht.

Doe mee!
Meld je aan voor de yogales door een mailtje of whatsappje te sturen. De kosten voor de SUP yoga bedragen €25,00, dit is inclusief huur van een SUP, suppen (ca. 2 x 15 min) en de yogales (ca. 60 min). Minimaal aantal deelnemers is 6 en maximaal 12. De yogales gaat door bij droog weer. We stappen op in de buurt van Ermelo (Horst of Nulde), exacte locatie voor de SUP yogales volgt nog.