Yogamassage

Bij Studio Sama in Ermelo kun je terecht voor een yogamassage. Yogamassage is een combinatie van yogabewegingen, massage, mindfulness en acupressuur. 

Tijdens de massage ben jij en ik als masseur in beweging. Je wordt in verschillende vriendelijke yogahoudingen gebracht. Zo wordt het lichaam gerekt en gestrekt, zodat er meer ruimte in het lichaam ontstaat en energie kan stromen. In een yogahouding wordt je gemasseerd met behulp van duimen, handpalmen, ellebogen, knieën en voeten. Dit gebeurt natuurlijk met respect voor jouw lichaam. Door de massagedruk worden spieren uitgenodigd te ontspannen, wat ook doorwerkt op het bindweefsel daar omheen, en kun je zachtheid toelaten in het lichaam. Een yogamassage helpt je om bewust te zijn van je lichaam. 

In een staat van een ontspannen aanwezigheid kun je op een dieper niveau loslaten, ruimte voelen en zachtheid toelaten. Een yogamassage kan je een vitaal gevoel geven, in je kracht en tegelijkertijd in een diepe, meditatieve ontspanning. 

Je hebt de keuze uit de volgende yogamassages:

  • Yogamassage ontspanning: een volledige lichaamsmassage die zich vooral richt op ontspanning (60 minuten),
  • Yogamassage deelgebied onderlichaam: er is aandacht voor (pijn of ongemak) in de onderrug, het bekken, de benen en voeten (60 minuten),
  • Yogamassage deelgebied bovenlichaam: er is aandacht voor (pijn of ongemak) in de rug, schouders en nek (60 minuten).

Yogamassage tijdens je zwangerschap
Een milde yogamassage kun je ook ontvangen tijdens je zwangerschap (vanaf 13 weken tot aan je bevalling). De massage wordt dan deels in zijligging gegeven. Je hebt de keuze uit:

  • Yogamassage zwangerschap ontspanning: een volledige lichaamsmassage die zich vooral richt op ontspanning (60 minuten),
  • Yogamassage zwangerschap deelgebied onderlichaam: er is aandacht voor (bijvoorbeeld pijn of ongemak) in de onderrug, het bekken, de benen en voeten (60 minuten).