Zelfmassage door zachte bewegingen en de adem

      Reacties uitgeschakeld voor Zelfmassage door zachte bewegingen en de adem

Een massage ontvangen is prettig. Het helpt je om met aandacht bewust het lichaam te voelen. Om uit het hoofd, in verbinding met jezelf te zijn. Dat geeft rust en ontspanning. Door een massage maakt je lichaam oxytocine aan, een hormoon dat zorgt dat je je prettig en tevreden voelt, het lichaam helpt te herstellen van stress, de bloeddruk en de hartslag verlaagt en de spijsvertering verbetert. Je bent van harte welkom om een afspraak te maken, voor bijvoorbeeld een verwarmende oliemassage of een bekkenmassage. Past het op dit moment niet om naar de studio te komen? Dan bied ik je graag een geluidsopname aan om door zachte bewegingen, de adem en massage jezelf een ontspannende massage te kunnen geven.

Download geluidsopname
Hier kun je de geluidsopname van de zelfmassage beluisteren of downloaden. Gebruik van de geluidsopname is gebaseerd op een vrije gift die je mag voldoen op NL44RABO0317042114 t.n.v. Studio Sama onder vermelding van ‘download zelfmassage’.

Voorbereidingen voor zelfmassage
De zelfmassage is een geklede massage, trek gemakkelijk zittende kleding aan. Zorg dat je ergens gemakkelijk kunt liggen waar je niet gestoord hoeft te worden. Je kunt op bed liggen of op de grond op een zachte mat of deken. Zorg dat je het in de ruimte voldoende warm hebt, misschien het licht gedimd of uit en als je het prettig vindt, kun je zachte en rustige muziek aanzetten. Stilte en natuurlijke omgevingsgeluiden kunnen ook voldoende zijn. De zelfmassage duurt ongeveer 40 minuten. Zorg dat het apparaat waarop je de geluidsopname afspeelt voldoende is opgeladen. Via de geluidsopname spreek ik je door de massage heen.

Veel ontspanning en gezondheid toegewenst!