Zwangerschapsmassage

Kom voor een zwangerschapsmassage naar Studio Sama in Ermelo.Tijdens je zwangerschap verandert er veel in je lijf. En hoewel je in de bloei van je leven bent, vraagt een zwangerschap wel wat van je lichaam en kun je last hebben van klachten en ongemakken. Door een milde massage ontspant het lichaam, wordt het rustiger in je hoofd, geef je het lichaam de aandacht en kom je zo meer in contact met het kindje in je buik.

Voor de massage is er ruimte om te vertellen hoe het met je gaat, of er bijzonderheden zijn (klachten, allergieën, medicatiegebruik, enzovoort) en waar je behoefte aan hebt voor wat betreft de massage. Je ontvangt de zwangerschapsmassage voor een deel in zijligging. Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van natuurlijke oliën. Na de massage krijg je rustig de tijd om weer te ‘landen’. Met een glaasje water is er gelegenheid om te vertellen hoe je de massage hebt ervaren.

Je hebt de keuze uit de volgende soorten massages:

Deelmassage (45 min.)
Bij een massagebehandeling van 45 minuten wordt een deel van het lichaam mild gemasseerd (massage duurt ca. 35 min.). Er is meer aandacht om spanning uit een deel van lichaam te laten wegstromen, bijvoorbeeld het bekken en de onderrug.

Volledige lichaamsmassage (75 min.)
Een volledige lichaamsmassage is gericht op ontspanning en het ervaren van het lichaam in zijn geheel. Het hele lichaam wordt mild gemasseerd, er is aandacht voor het bekken, de onderrug en als gewenst ook de buik en er wordt afgesloten met een gezichtsmassage (massage duurt ca. 65 min.).

De massages worden gegeven in een sfeervolle en warme studio (bekijk sfeerimpressie). Deze massage is geschikt tijdens de zwangerschap vanaf 14 weken tot aan de bevalling. En is ook zeer geschikt als postnatale massage (na de bevalling). Lees hier tips en praktische informatie voor een massage.