Zwangerschapsyoga: samen online lessen en buiten in de tuin

      Reacties uitgeschakeld voor Zwangerschapsyoga: samen online lessen en buiten in de tuin

De groepslessen zwangerschapsyoga gaan door! Je bent van harte welkom om online mee te doen. Ook nu tellen de weken van je zwangerschap door. Het blijft fijn – juist ook nú – om je aandacht naar binnen te keren, in contact te zijn met je lichaam en met het kindje in je buik, je fit te voelen en te ontspannen. Daarom kun je meedoen met de online groepslessen zwangerschapsyoga! Samen komen we tijdens de lesuren online en ontvang je informatie en delen we tips/ervaringen, daarna doen we yoga-, adem- en ontspanningsoefeningen die nu prettig zijn in je zwangerschap en als voorbereiding op je bevalling. Lees meer informatie over de lessen zwangerschapsyoga bij Studio Sama.

Je kunt meedoen op:

  • maandag om 18.00 uur
  • donderdag om 19.00 uur

Zo mogelijk is de groepsles zwangerschapsyoga buiten in de tuin achter de studio. Informatie over de maatregelen en afspraken die dan gelden, lees je in het nieuwsbericht ‘yogalessen buiten’.

Gratis kennismakingssessie in de studio
Ik kan me voorstellen dat het fijn is om eerst kennis te maken in de studio. Het is wel toegestaan en mogelijk met het hanteren van de rivm richtlijnen om privéles te geven in de studio. Ik nodig je graag uit voor een gratis kennismakingssessie. Om live met elkaar kennis te maken en een indruk te krijgen van de zwangerschapsyoga.

Thuis yogales doen
Om thuis mee te doen met de les maak je verbinding via het programma Zoom (een soort Skype). Dit kan via een smartphone, tablet, laptop of vaste computer. Als deelnemers zie en hoor je elkaar niet.

Wil je meedoen met een online les zwangerschapsyoga? Je ben van harte welkom! Stuur mij graag een e-mail.

Lees meer informatie over de corona-maatregelen bij Studio Sama.