Ontspanningsmassage

Kom voor een ontspanningsmassage naar Studio Sama in Ermelo. Door een aandachtige manier van masseren word je uitgenodigd je lichaam bewust te voelen. Een massage helpt je om uit het hoofd in verbinding met jezelf te zijn. Dat geeft rust en ontspanning. Voor de massage is er ruimte om te vertellen hoe het met je gaat, of er bijzonderheden zijn (klachten, allergieën, medicatiegebruik, enzovoort) en waar je behoefte aan hebt voor wat betreft de massage. Na de massage krijg je rustig de tijd om weer te ‘landen’. Met een glaasje water is er gelegenheid om te vertellen hoe je de massage hebt ervaren. Je wordt gemasseerd met natuurlijke oliën.

Je hebt de keuze uit de volgende soorten massages:

Massage gericht op één lichaamsgebied (45 min.)
Bij een massagebehandeling van 45 minuten wordt één lichaamsgebied gemasseerd (massage duurt ca. 35 min.). Er is veel aandacht om spanning uit het betreffende lichaamsdeel te laten wegstromen, waardoor je prettiger in je lijf zit en je meer ontspannen voelt.  Je kunt kiezen uit een massage van de volgende lichaamsgebieden:
– hoofd/nek/schouders/rug,
– schouders/armen/handen,
– benen/voeten.

Massage gericht op twee lichaamsgebieden (75 min.)
Gelijk aan voorgaande massage. Bij een massagebehandeling van 75 minuten worden twee lichaamsgebieden gemasseerd (massage duurt ca. 65 min.).

Volledige ontspanningsmassage (75 min.)
Een volledige lichaamsmassage is gericht op ontspanning en het ervaren van het lichaam in zijn geheel. Het hele lichaam wordt gemasseerd; alle bovengenoemde lichaamsgebieden komen aanbod en er wordt afgesloten met een gezichtsmassage (massage duurt ca. 65 min.).

Zwangerschapsmassage
Ook zwangere dames kunnen bij Studio Sama terecht voor een ontspanningsmassage. Kijk voor meer informatie op de pagina ‘Zwangerschapsmassage’.

Praktische tips en informatie voor een massage-afspraak

  • Kom graag op het afgesproken tijdstip naar de studio (maximaal 5 minuten eerder). De fiets of auto kun je voor de studio parkeren.
  • Voor de massage hoef je geen handdoek mee te nemen. Op de massagetafel liggen voldoende heerlijke zachte handdoeken voor je klaar.
  • Bij verkoudheid (loopneus, keelpijn, hoesten, benauwdheid) of verhoging/koorts wordt de afspraak verplaatst. Je bent 24 uur klachtenvrij om de afspraak door te laten gaan.
  • Vertel voor de massage over eventuele pijnklachten, ziekte of medicijngebruik. Met deze informatie kan een massage zo verantwoordelijk en veilig mogelijk worden gegeven.
  • Was graag voor en na de afspraak thuis je handen. Kom je voor een massage? Dan wil ik je vragen om voor de afspraak te douchen.
  • Drink voor en na de massage water of kruidenthee. Massage heeft een zuiverende werking en het water zorgt ervoor dat je de afvalstoffen uit je lichaam spoelt.
  • Indien het niet mogelijk is om op een afspraak aanwezig te zijn, dien je dit uiterlijk 12 uur van te voren kenbaar te maken via WhatsApp, telefoon of e-mail. Zo niet, dan behoud ik mij het recht om de gereserveerde behandeltijd in rekening te brengen.
  • Betalen kan contant, met een cadeaubon of per bankoverschrijving naar NL44RABO0317042114 t.n.v. Studio Sama met een betaaltermijn van 14 dagen. Je ontvangt een factuur met betaallink via e-mail.