Ontspanningsmassage

Kom voor een ontspanningsmassage naar Studio Sama in Ermelo. Door een aandachtige manier van masseren word je uitgenodigd je lichaam bewust te voelen. Ook een massage draagt bij aan meer balans tussen spanning en ontspanning en tussen lichaam en geest. Voor de massage is er ruimte om te vertellen hoe het met je gaat, of er bijzonderheden zijn (klachten, allergieën, medicatiegebruik, enzovoort) en waar je behoefte aan hebt voor wat betreft de massage. Na de massage krijg je rustig de tijd om weer te ‘landen’. Met een glaasje water is er gelegenheid om te vertellen hoe je de massage hebt ervaren. Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van natuurlijke oliën.

Door een aandachtige manier van masseren word je uitgenodigd je lichaam bewust te voelen. Kies voor een ontspannings- of activerende massage bij Studio Sama.Je hebt de keuze uit de volgende soorten massages:

Massage gericht op één lichaamsgebied (45 min.)
Bij een massagebehandeling van 45 minuten wordt één lichaamsgebied gemasseerd (massage duurt ca. 35 min.). Er is veel aandacht om spanning uit het betreffende lichaamsdeel te laten wegstromen, waardoor je prettiger in je lijf zit en je meer ontspannen voelt.  Je kunt kiezen uit een massage van de volgende lichaamsgebieden:
– hoofd/nek/schouders/rug,
– schouders/armen/handen,
– benen/voeten.

Massage gericht op twee lichaamsgebieden (75 min.)
Gelijk aan voorgaande massage. Bij een massagebehandeling van 75 minuten worden twee lichaamsgebieden gemasseerd (massage duurt ca. 65 min.).

Volledige ontspanningsmassage (75 min.)
Een volledige lichaamsmassage is gericht op ontspanning en het ervaren van het lichaam in zijn geheel. Het hele lichaam wordt gemasseerd; alle bovengenoemde lichaamsgebieden komen aanbod en er wordt afgesloten met een gezichtsmassage (massage duurt ca. 65 min.).

Zwangerschapsmassage
Ook zwangere dames kunnen bij Studio Sama terecht voor een ontspanningsmassage. Kijk voor meer informatie op de pagina ‘Zwangerschapsmassage’.

De massages worden gegeven in een sfeervolle en warme studio (bekijk sfeerimpressie). Lees hier tips en praktische informatie voor een massage.

Bekijk hieronder een filmpje over een ontspanningsmassage bij Studio Sama.